Forsvinder brevet helt?

Hvornår har du sidst modtaget et brev? Altså, et håndskrevet brev fra et familiemedlem, en god ven, en fjern slægtning eller en kollega og ikke bare en rudekuvert med den regning, som du endnu ikke har fået meldt til Betalingsservice? Ja, det er længe siden, er det ikke? Danskerne vender brevene ryggen, skriver medierne, og i takt med, at færre sender breve, stiger prisen. For på en eller anden måde skal det danske postvæsen dække sine udgifter ind.

Den ansvarlige minister har åbnet for muligheden for, at der ikke længere bliver uddelt breve, men at vi må afhente dem på det nærmeste posthus – der så heller ikke findes mere, men er afløst af et hjørne i Føtex eller den lokale købmand.

Så jo, der er givetvis en risiko for, at det traditionelle brev forsvinder helt og fuldt ud bliver afløst af andre former for kommunikation. Lige nu er det i høj grad e-mails og anden form for e-post, men hvem ved, hvad fremtiden vil bringe på dette område? Måske vil vi inden for få år kommunikere på helt nye måder, som vi ikke kan forestille os i dag.

Den personlige kommunikation vinder måske frem

Nogle er begyndt at spå om, at den personlige kommunikation og det personlige nærvær igen vil vinde frem, efter at vi i de senere år har vænnet os til i stigende grad at kommunikere via vores smartphones og andre devices. Så vil det igen blive aktuelt at fokusere på den fysiske fremtræden og den måde, vi indvirker på andre mennesker. Også med så grundlæggende forhold som vores ånde og mundhygiejne i det hele taget. Der er ikke noget værre end at skulle tale tæt med et menneske, der har dårlig ånde. Det er om noget en barriere for kommunikationen.

Det er der imidlertid gode råd mod. Hjemmesiden https://www.sunstargum.com/dk/ om god mundhygiejne er stedet, hvor du kan finde vejledninger om, hvordan du børster tænder på den rigtige måde, undgår plak og på andre måder holder din mund ren og sund. Webshoppen på https://www.sunstargum.com/dk/ giver dig desuden mulighed for at finde og købe mange relevante produkter, som du kan bruge i forbindelse med mundhygiejnen, ligesom du på https://www.sunstargum.com/dk/ kan finde artikler og relevant information. Mange danske tandlæger samarbejder med https://www.sunstargum.com/dk/, som er et af de mest kendte brands inden for dette område.

Når du er rustet til en tættere, personlig kontakt med andre, kan vi betro dig, at det er en af de bedste måder at kommunikere med andre mennesker på. Det fysiske nærvær giver os mulighed for at afkode afsenderen eller samtalepartneren meget bedre gennem kropssprog og attitude, end hvis vi blot modtager en e-mail eller et brev i e-Boks. Når vi mødes og taler sammen, bringer vi hele vores personlighed i spil, og det giver en mere reel og ligeværdig kommunikation. Når det er sagt, er den personlige kommunikation ikke altid ensbetydende med ærlig kommunikation. Nogle mennesker kan indtage en attitude eller spille en rolle, så man bliver fuldstændig overbevist, selv om de i virkeligheden ikke har nogen hensigt om at kommunikere ordentligt med dig.

saturation