Tag på museum og bliv inspireret

Et besøg på Post- og Telefonimuseet er en spændende oplevelse, som man i høj grad kan blive inspireret af. Her kan du få et indblik i, hvordan mennesket gennem tiden har udviklet sine muligheder for at kommunikere sammen. Se på, hvordan vores kommunikation har udviklet sig fra de første budstikker og primitive postsystemer til den moderne tid, hvor vi bruger internettet som den vigtigste kanal for al vores kommunikation.

Mennesket udvikler sig med kommunikation, og sproget udvikler sig, så nye begreber kommer ind og andre glider ud.

Bliv inspireret til din egen kommunikation

På Post- pg telefonimuseet kan du blive inspireret til selv at udvikle din kommunikation, og på hjemmesiden Hej Senior kan du omsætte din inspiration til handling ved for eksempel at finde et nyt mobilabonnement til en fordelagtig pris, som gør din adgang til at kommunikere med andre endnu nemmere.

Hej Senior er en side med tilbud og rabatter især rettet mod ældre mennesker, og der findes mange muligheder inden for kommunikationsområdet.

Husk mennesket bag al den nye teknologi

Post- og Telefonimuseet præsenterer dig for en stor del af den teknologiske udvikling, som har forbedret menneskets evne til at kommunikere med hinanden gennem tiderne. Og man kan ikke undgå at blive fascineret af denne udvikling, der har lettet vores kontakt med hinanden.

Men udviklingen til trods viser det sig også, at det er vigtigt at huske de nære relationer og den direkte kommunikation mellem mennesker. Teknikken kan meget, men det vigtigste er, at vi har gode og nære kontakter, som vi kan kommunikere med i hverdagen.

saturation