Skab rum til at pleje dine relationer

Vi har travlt i det moderne samfund. Det er vi i hvert fald rigtig gode til at fortælle hinanden, og stress har efterhånden udviklet sig til et begreb, som de fleste af os har et forhold til. Der skal måske ikke så meget til før vi siger, at vi har stress.

Af den årsag kan det være fornuftigt at indrette os derhjemme, så vi har ro omkring os. Det er også fornuftigt at pleje ens relationer til andre mennesker, og det kan man gøre ved at skrive et godt, gammeldags brev. Man kan også gribe knoglen og ringe dem op man holder af, og føre en samtale med dem i fred og ro.

Vi vil endda gå så langt som til at opfordre dig til at indrette et hjørne i din stue, eller måske ligefrem et helt værelse, så du kan kommunikere på bedste vis med de mennesker, som det er vigtigt at pleje ens relationer med. Set i lyset af hvordan verden fungerer i dag, er det måske et lidt gammeldags syn på kommunikation, men vi tror på at det vil gøre dig gavn. Du kan bl.a. bruge tæpper til at skabe et hyggeligt rum, hvor du kan arbejde med breve og anden kommunikation.

Ro er vigtigt for alle

Et sådant særligt rum med smukke tæpper, hvor du kan pleje din kommunikation med andre mennesker kan du indrette på mange måder. Vi tænker at en hyggelig indretning med lune og smukke tæpper, som du kan få på Trendcarpet.dk, vil være et godt sted at begynde. Vi siger ikke, at du skal gå så vidt som til at anskaffe dig en god, gammeldags fastnettelefon igen, men derfor kan du godt vælge at føre dine telefonsamtaler med ro omkring dig. På samme måde vil det være rart at kunne sidde i fred og ro ved sit skrivebord, mens fødderne hviler på lune tæpper, og skrive sine breve til de mennesker man holder af. Smukke tæpper skaber ro i sindet, og samtidig luner de på gulvet og giver en bedre akustik i rummet. Man kan derfor roligt konstatere, at tæpper evner at danne en hyggelig ramme for din relationspleje.

Kommunikation har forandret sig

Hvis du kigger dig omkring på eksempelvis telefonmuseet kan du se, hvordan vores måde at kommunikere med hinanden på har forandret sig enormt gennem tiderne. I gamle dage kunne vi kommunikere med hinanden ansigt til ansigt, og først senere kom skriftsproget til, så vi kunne sende budskaber til hinanden over store afstande. Det blev roden til postvæsenet, som i mange år havde gyldne tider, eftersom langdistancekommunikation kun kunne foretages via breve. Telegrafen og telefonen kom siden til, men den skriftlige kommunikation formidlet af postvæsenet holdt skansen gennem mange år. I dag er det klassiske brev stort set forsvundet og afløst af moderne, digital kommunikation og mobiltelefoni. Det stresser mange at den traditionelle kommunikation er afløst af tidens hurtige kommunikationsformer, og derfor kan der være god mening i at indrette et hjørne i hjemmet med hyggelige tæpper, hvor du holder fast i, at tingene godt må gå lidt langsomt, og at vi stadig kan kommunikere på gammeldags vis med hinanden.

saturation