Hvornår har du sidst besøgt et museum?

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle mennesker, der går på museum den dag i dag. Men det er rent faktisk en skam, for man kan få rigtig meget ud af at besøge et museum. Det kan også være en god måde at få inspiration på, og efter et besøg på museum er der også rigtig mange mennesker, der får lyst til at tage hjem og hænge noget nyt kunst op. Hvis man gerne vil det, så skal man selvfølgelig sørge for at købe nogle rigtig gode rammer til det. Man kan f.eks. købe ramme 70×100, for det giver plads til nogle billeder med en rigtig god størrelse. Det er helt fantastisk at nyde god kunst på væggene, og i langt de fleste hjem er der plads til noget af den slags. Hvis der ikke er plads til noget her og nu, så kan man vælge at udskifte noget af den kunst, som man allerede har. Det kan også være rigtig dejligt med noget nyt.

Hvilke museer vil du besøge?

Det mest spændende ved at tage på et museum er selvfølgelig, at man finder ny inspiration. Det er dog også vigtigt at vide, at det ikke lige er for alle mennesker at besøge et museum, og det skal man selvfølgelig have respekt for. Men det skulle være underligt, hvis man ikke kunne finde enten et eller flere museer, der ville falde i den smag, som man har. Her i Danmark har vi en masse spændende slags at besøge, og det kan være en rigtig god idé at finde ud af, hvor det er, at nogle af de bedste museer befinder sig henne.

Hvis man er i Jylland, så er man nok allerede bekendt med, at en by som Silkeborg har rigtig meget at byde på. Her finder man nemlig flere forskellige slags museer, som man kan besøge, og det koster slet ikke så mange penge at komme ind. Man kan med fordel også kigge et smut forbi Aarhus, der også har nogle gode museer, og her kan man også opleve mange forskellige former for kunst. I Aalborg er der også nogle spændende muligheder, og hvis man endnu ikke har været på disse kanter, så skal man også få det med.

saturation